اخبار

در بازدید ناظرین وزارت بهداشت؛ برنامه کاهش آسیب اعتیاد و کنترل ایدز معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا بررسی شد

منتشر شده در 20 آبان 1398
روند اجرای برنامه پیشگیری و کنترل HIV و برنامه کاهش آسیب اعتیاد در شهرستان فسا در بازدید کارشناس برنامه پیشگیری از انتقال HIV از مادر به نوزاد و حوریه خوشدل کارشناس کاهش آسیب وزارت بهداشت پایش گردید .   به گزارش وب دا فسا؛ دکتر ماندانا ...

اطلاعیه‌هـا

استخدام نیرو های پیمانی و قراردادی در سال ۹۸ چه موقع و چگونه صورت می پذیرد؟
- استخدام کلیه نیروها اعم از رسمی ، پیمانی و قراردادی پس از کسب مجوز از وزارت متبوع و با صلاحدید مسئولین دانشگاه بر اساس نیاز دستگاه  و پست های بلاتصدی آزمون استخدامی برگزار می گردد.شرایط و زمان آزمون از طریق اطلاع رسانی در سایت دانشگاه و روزنامه های کثیرالانتشار  به اطلاع کلیه واجدین شرایط شرکت در آزمون می رسد.

نظر شما درباره، تغییر ظاهر پورتال دانشگاه علوم پزشکی فسا چیست؟