• 1403/03/26 - 07:50
تقویم آزمون های پایانی دانشکده پزشکی

تقویم آزمون های پایانی دانشکده پزشکی نیمسال تحصیلی 14022

با توجه به شروع آزمون‌های پایانی نیمسال ۱۴۰۲۲ از شنبه ۲۶ خرداد، به نکات زیر توجه کرده و رعایت نمایید.

1. تقویم آزمون ها را از وب سایت دانشکده خود یا مرکز آزمون دریافت نموده و به موقع (۳۰ دقیقه قبل از آغاز آزمون) در محل حاضر باشید.

2. به همراه داشتن یک کارت شناسایی عکس دار و معتبر (کارت دانشجویی، شناسنامه و یا کارت ملی) و کارت ورود به جلسه جهت شرکت در آزمون الزامی است.

3. 10 دقیقه قبل از آغاز آزمون، درب ورودی سالن بسته می شود.

4. در صورت همراه داشتن تلفن همراه و ساعت هوشمند، این وسایل را در لحظه ورود خاموش نموده و مطابق شماره صندلی خود در قفسه مربوطه قرار دهید. کیف و سایر وسایل خود را به سالن آزمون نیاورید.

5. سالن آزمون توسط مراقبین و دوربین های مدار بسته کنترل می شود. از هر گونه مصادیق تقلب در آزمون (از جمله صحبت کردن، برگرداندن سر به اطراف و ...) به طور جدی اجتناب کنید. موارد تقلب به استاد درس و شورای انضباطی گزارش می‌گردد.

6. بعد از استقرار در جایگاه های مشخص شده، سیستم اختصاص یافته را بررسی و در صورت وجود مشکل به نزدیک ترین مراقب اطلاع دهید.

7. به مشخصات آزمون قبل از شروع پاسخ دهی توجه نموده و برای مدیریت زمان خود برنامه ریزی داشته باشید.

8. در ۱۵ دقیقه ابتدای آزمون، خروج از سالن آزمون امکان پذیر نمی باشد.

9. قبل از خروج از جلسه آزمون فرم حضور و غیاب را امضا نمایید. مبنای عدم غیبت شما در آزمون، امضای این فرم می باشد.

• گروه خبری : اخبار,اطلاعیه ها
سعیده زارعی