• 1401/08/04

اهداف و رسالت گروه طب ایرانی

رسالت و چشم انداز این گروه به قرار زیر است:

رسالت:

گروه طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا در راستای احیای طب ایرانی و دستیابی به دانش مستحکم این رشته، برخورداری از حداکثر توان بهداشتی-درمانی و ارتقاء سطح سلامت همه‌جانبه مردم و منطقه، ماموریت ساماندهی ابعاد مختلف طب ایرانی از طریق تدوین و ارتقاء محتوای علمی-آموزشی این رشته، آموزش به گروه‌های هدف، طراحی و اجرای پروژه‌های تحقیقاتی، راه اندازی و تجهیز سلامتکده‌های طب ایرانی، ایجاد ارتباط موثر با دست‌اندرکاران نظام سلامت کشور و پایش و نظارت مستمر بر این فعالیت‌ها را برعهده دارد و با تاکید بر ارزش‌ها و آموزه‌های ملی-مذهبی و نیروهای متخصص و متعهد خود را در تحقق این اهداف متعهد می‌داند.

چشم‌انداز:

ما برآنیم تا با توکل بر خدا شاهد استفاده از تمامی قابلیت‌های طب ایرانی در زمینه‌های علمی، بهداشتی و درمانی و دست‌یابی به جامعه‌ای برخوردار از حداکثر سطح بهداشت و سلامت باشیم.

اهداف این گروه عبارتند از:

- سیاست گذاری در راستای دستیابی به اهداف آموزشی، پژوهشی و درمانی طب ایرانی در کلیه عرصه‌های انسانی، سخت افزاری و نرم افزاری.

- تدوین و ارتقاء محتوای علمی مورد نیاز جهت آموزش و پژوهش دانشجویان و فارغ التحصیلان طب ایرانی

- تدوین و ارتقاء محتوای علمی مورد نیاز جهت تدریس موازین و کلیات طب ایرانی در مقاطع مختلف تحصیلی دانشجویان و متخصصین طب رایج.

- تدوین و ارتقاء محتوای علمی مورد نیاز جهت آموزش موازین و کلیات بهداشتی طب ایرانی (سبک زندگی سالم) در سطح جامعه و برای عموم مردم.

- ایجاد ارتباط موثر و هماهنگی بین سیاست‌های کلی طب ایرانی وزارت‌خانه با سایر بخش‌های دانشگاه علوم پزشکی فسا برای ایجاد مشارکت حداکثری جهت نیل به اهداف آموزشی، پژوهشی و درمانی مشترک.

- ایجاد ارتباط موثر بین گروه طب ایرانی با سایر بخش‌ها و مراکز مربوط به امر آموزش، پژوهش و درمان دانشگاه علوم پزشکی فسا و استان فارس.

- ایجاد ارتباط موثر بین گروه طب ایرانی با سایر مراکز آموزش، پژوهش و درمان دانشگاهی در سطح استان، کشور و بین المللی.

- نظارت و پایش فعالیت‌های مرتبط با طب ایرانی در دانشگاه و شهرستان فسا