• 1402/08/16

تاریخچه گروه میکروب شناسی

در دانشگاه علوم پزشکی فسا همزمان با تاسیس در سال 1356 گروه میکروب شناسی با تمامی زیر شاخه های فوق الذکر شروع به کار کرد. مدیریت گروه در ابتدا به عهده دکتر بصیری و پس از ایشان به ترتیب به عهده دکتر حاتم، دکتر خورشید، آقای علوی، سرکار خانم شمس الدین و آقاي دکتر سهراب نجفی پور قرار داشته است، و در حال حاضر آقاي دکتر عباس عبداللهی اين مسئوليت را به عهده دارند. از سال 1396 گروه های ایمنی شناسی، انگل شناسی و قارچ شناسی تحت گروهی مجزا شروع به کار کردند. در حال حاضر این گروه به عنوان یکی از گروه های اصلی علوم پایه مسئوليت تدريس کلیه دروس نظري و عملي باکتری و ویروس شناسی را به دانشجويان رشته هاي مختلف عهده دار می باشد. پروژه هاي تحقيقاتي متعددي در قالب پایان نامه و طرح های تحقیقاتی در زمينه هاي مختلف در اين گروه انجام مي گيرد.